VAB

Pojkarna / VAB, hemma med sjukt barn / Permalink / 0
När ena lillemannen kom in till oss inatt var han glödhet, sjuksköterskan noterar takypné (snabb andning) och tackykardi (snabb puls) och drar snabbt slutsatsen att det är feber och inte bara sovit i sängen under varma täcket-varm. Inser också ganska snabbt att det med största sannolikhet blir VAB till morgonen. Vi hade precis gått och lagt oss så vi bestämmer att jag blir hemma då Sampe har massa på jobbet och ska sluta tidigare på fredag då vi (förhoppningsvis) ska åka till Leksand. Annars brukar nog han VABba mer än jag...
 
Noah var pigg och inte varm på morgonen så han och pappan tog bilen till dagis resp. jobbet medan Filip och jag myste vidare i sängen. Han var jätte hängig och kängig på morgonen och skulle bäras hela tiden och tempen visade 37,2(?) blev jätteförvånad men han har blivit piggare hela dagen så vi håller tummarna att det är något snabbt övergående så att vi kan åka upp till Leksand... ganska mysigt att vara hemma en hel dag med bara en unge. 
 
Vi har disukerat det förut om båda ska få vara hemma om en är sjuk men kommit fram till att det bara känns onödigt, den som är sjuk måste få sitta och bara mysa om det är det han vill och då blir det bara tråkigt för den som är frisk, då har han det mycket bättre på dagis. Jag tror också att det är bra för dem att få vara själva ibland, tyvärr blir det ju oftast när en är sjuk, men ändå. Vi ska ta vagnen till dagis och hämta upp Noah efter mellis, så han blir hämtad lite tidigare än annars iallafall. 
 
Fullt upptagen med att både jobba med datorn och sitta i telefon^^
 
Till top