Hej, mitt vinterland!

Vardag / Permalink / 0
Det snöar och är jättevitt ute! Får sån mysig vinterkänsla när man tittar ut, är visserligen grått på himlen och det snöar från alla håll, men ändå! Nästan så man hör "bjällerklang, bjällerklang..." när man är ute och går. Eller så är det bara mitt huvud som fått juldille. Inte helt omöjligt. 
 
Det gick bra på BVC iallafall, de växer som de ska. Ligger nästan precis på kurvan när de korrigerar deras ålder. Enligt beräknat födelsedatum så är de faktiskt bara 5v, även om vi räknar med att de är 9v. Om ett tag kommer det ju inte spela nån roll, är ju bara i början som varje vecka kan göra stor skillnad. De följer ju sin egen kurva perfekt. 
 
F är 55cm lång och 4775g tung, N knapar ikapp med sina 54,5cm och 4660g.
 
Efter BVC-besöket halkade jag vidare med F i vagnen (hade inte de bästa vinterskorna direkt, eget val - får skylla mig själv, jag vet) in till EspressoHouse och mötte upp Emelie för lite fika. Han sov sig igenom hela fikat. Vaknade och var hungrig när vi kom hem sen. Perfekt timing! Har än inte behövt testa på att amma offentligt. Blir väl så småningom. Tänker dock inte köra båda då, går inte att göra det utan att flasha alltihopa. En går ju att amma lite diskret. 
 
Jag ser det snöar, jag ser det snöar, det var väl roligt? Hurra! 
Till top